Искам да докосвам твойте длани,
да усещам твойта топлина.
Искам от любов да сме пияни
и да виждам само светлина!
Искам да съм светлина,
която озарява ти деня.
Искам да съм мисълта,
която не дава мира на твоята душа
вечер късно през нощта.
И винаги, когато аз си лягам
и се мъча да заспя,
гледам луната, небето, звездите
и искам до мен да си ти.
И сънувам те
как в угасващия залив
бликат пурпурни лъчи
и се крият в небосвода
чудно хубави очи.
Очите ти… поглеждат ме и ме разтапят.
В миг потъвам нейде в небесата,
Очите ти… красиви са.
Чисти и спокойни,
привидно най-невинните на света…
Обичам те аз и туй е дълбоко.
Обичам твоите очи, защото обичам твоята душа!
Когато слънцето изгрява и пробожда моите очи,
събуждам се и прекрасен спомен ме изгаря.
Друга е сега Земята, други моите очи,
други станаха нещата,
друг звук в моя стих звучи.
Обичай ме в минутите на близост
и щом от теб съм много надалеч!
Тъй срещата ни наближава,
ще събере ни любовта.
Ще има погледи и ласки,
ще слеем нашите тела.
И всичко ще е в светли краски,
щастливи даже и в съня.
© НСО НСО Все права защищены