4 янв. 2013 г., 16:04

Изгаряща любов 

  Поэзия » Любовная
581 0 1

Изгаряща любов. Болезнена раздяла.

Животът продължава монотонен, сив.

Във клетка се превърна  стаята ми бяла.

По устните ми тръпне вкус горчив.

 

С илюзии залъгвам пак душата.

В ранени спомени мигът трепти.

Във суха пръст не никнат семената

и вместо роза, трън бодлив цъфти.

© Росица Димова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??