1 мар. 2008 г., 19:17

Изгонена от рая... падам... 

  Поэзия » Другая
693 0 4
 

Изгонена от рая... падам... кой ще ме спаси?

С пречупени крила, ранена, се мъча да полетя,

но усещам само болка, тялото ми гори...

А тя ме чака - жадната черна земя...

 

Изгонена от рая... падам... кой ще ме спаси?

Моля се, Господи, върни ме там, където

ги няма човешките тревоги и тъги,

аз не искам да ме боли от любов сърцето...

 

Изгонена от рая... падам... кой ще ме спаси?

И кървави сълзи се стичат, аз се моля...

Започвам да усещам човешкото в мен... Боли...

Как с тези чувства да се боря?

© something else Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??