Изгонена от рая... падам... кой ще ме спаси?
С пречупени крила, ранена, се мъча да полетя,
но усещам само болка, тялото ми гори...
А тя ме чака - жадната черна земя...
Изгонена от рая... падам... кой ще ме спаси?
Моля се, Господи, върни ме там, където
ги няма човешките тревоги и тъги,
аз не искам да ме боли от любов сърцето...
Изгонена от рая... падам... кой ще ме спаси?
И кървави сълзи се стичат, аз се моля...
Започвам да усещам човешкото в мен... Боли...
Как с тези чувства да се боря?
© something else All rights reserved.