18 мая 2008 г., 22:38

Изгори, за да светиш 

  Поэзия
1074 0 3

И там тихо в

тъмнината ще открия

искрицата живот.

Буен огън ще запаля,

ще се боря чак до гроб.

Пепел след мене ще оставя,

за да има смисъл моят

път...

© Деница Йорданова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??