28 июл. 2023 г., 15:44

Пеещ летен изгрев 

  Поэзия
240 2 7

Слънцето в морето

прави си гнездо.

Изгрев в шлагер летен

търси горно до.

 

Не че го намира

и какво от туй.

В синьото извира,

пее, я го чуй.

 

После пеем двама 

първия куплет

и морето там е,

свири най-отпред.

 

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??