4 окт. 2009 г., 19:38

Изгубена 

  Поэзия » Любовная
851 0 1

Как исках любовта ти... цялата,

пламтяща със недоизказани слова,

сърцето и душата давах ти,

пред теб така покорна бях.

 

Потапях се, изгарях и изстивах

във сплетените сенки на нощта,

превърната във нежна струна

и скъсана от твоята ръка.

 

Изгубих се - потъвах и изплувах

във спомени отлистени,

душата ми - тревожна и изчерпана -

блуждае в сянка самота.

© Сис Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??