ИЗГУБЕНА
Чуйте... Моля... Помогнете...
Намерете моята душа!
Аз изгубих я по пътя,
за да стигна любовта!
Моля... Намерете моята душа!
Тя е заедно с любовта...
За награда няма да говорим.
Нямам нещо, всичко в мен умря!
Имам само рани, които ще обичам...
Раните от любовта!!!
На кого са нужни тези рани???
Може би на теб?... Или на теб...
Този, който ме остави
без сърце и без душа...
© Мариана Все права защищены