Jul 5, 2010, 10:28 AM

Изгубена 

  Poetry » Love
515 0 1

ИЗГУБЕНА

 

Чуйте... Моля... Помогнете...

Намерете моята душа!

Аз изгубих я по пътя,

за да стигна любовта!

Моля... Намерете моята душа!

Тя е заедно с любовта...

За награда няма да говорим.

Нямам нещо, всичко в мен умря!

Имам само рани, които ще обичам...

Раните от любовта!!!

На кого са нужни тези рани???

Може би на теб?... Или на теб...

Този, който ме остави

без сърце и без душа...

 

© Мариана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??