21 янв. 2011 г., 20:08

Изгубена 

  Поэзия » Белые стихи
553 0 1

Ако една сълза падне от

очите ми, знай, че е заради теб.

Ако едно изгубено и разбито сърце

намериш по пътя си, знай, че е мое.

Ако една душа, наранена от самотата,

викаща името ти, знай, че е моя.

Ако едно момиче, изгубило сърцето си,

душата си, и триещо сълзите си, знай, че това

СЪМ АЗ...

© Ихтиандра Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Такава е женската ни същност, затова сме истински и винаги побеждаваме, както и да изглежда отстрани, смелост, поздравления за стиха!
Предложения
: ??:??