Ако една сълза падне от
очите ми, знай, че е заради теб.
Ако едно изгубено и разбито сърце
намериш по пътя си, знай, че е мое.
Ако една душа, наранена от самотата,
викаща името ти, знай, че е моя.
Ако едно момиче, изгубило сърцето си,
душата си, и триещо сълзите си, знай, че това
СЪМ АЗ...
© Ихтиандра Димитрова All rights reserved.