2 июл. 2007 г., 08:58

Изгубена Любов 

  Поэзия
570 0 0
 

Цял живот все някой друг ни контролира.

Дойде момента, в който веки се спира и се налага да избира,

 чувства си сам да управлява така, че любовта ни да не ни наранява.

Живота с вдигната глава посрещам и всяка твоя ласка

или болка от любов в сърцето ти усещам.

С инат и търпение всеки от нас в живота,

заблуден и замечтан тръгва в своята посока .

Грешка ли правим огромна и тази нощ с друг да си,

а не с мечтата твоя, с мен да си свободна.

Вината ми бе голяма, но запомни: за това са нужни двама!

© Любомира Христова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??