21 февр. 2006 г., 17:25

Изгубена надежда 

  Поэзия
667 0 4
С треперещ глас затворих телефона,
прониза ме жестока болка,
за мен залезе днес света,
живота ми изгуби смисъл.

А ти нехаеш за това,
от другата страна на жицата,
затвори,без да се замислиш,
без да видиш моите сълзи.

Но пак единствен си за мен,
отново аз за тебе мисля
и взирам се в небето тъмно,
горчиви сълзи пак проливам!

© Стефани Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??