27 сент. 2008 г., 15:56

Изгубени 

  Поэзия » Любовная
459 0 2


Изгубих се в камбанения ек…

В улуците – последни капки дъжд.

Почувствах се за първи път човек,

от тишината покорен, но изведнъж…

… погледна ме, тъгата се стопи,

… ръцете ни здраво преплетени

люлееха в унес мечти,

от очите ни нежно усетени.

 

14.09.2008

© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??