Едно писмо изгубено във времето
намерено след толкова години
и там написани на лист хартия
забравени красиви думи
очакване надежди и мечти
и ето ме летя отново
във твоя чуден свят, любов
и думите ти извисяват много
изкарват всичко най добро от мен
защото продължава да гори
защото продължавам да обичам
© Ник Все права защищены