5 мая 2007 г., 15:41

ИЗГУБИХ ТЕ.... 

  Поэзия
1024 0 5
ИЗГУБИХ ТЕ, НО КАК ДА ГО ПОВЯРВАМ -
В ОЧИТЕ ТИ ВИДЯХ, ЧЕ ТЕ БОЛИ,
РЪЦЕТЕ ТИ ДОКОСВАХА МЕ ЖАДНО,
НАПИРАХА ИЗДАЙНИТЕ СЪЛЗИ.
ИЗГУБИХ ТЕ, А ИДВА НАШТО ЛЯТО
И ЗА КАКВО СА МИ СЕГА БЕЗБРОЙ ЗВЕЗДИ,
ЩОМ НЯМА ДА МЕ ГУШНЕШ КРАЙ МОРЕТО
И ДА ЦЕЛУВАШ НЕЖНО МОИТЕ ОЧИ.
ИЗГУБИХ ТЕ, ОСТАНА ТИШИНАТА,
ОСТАНАХА МЕЧТИ, СЪЛЗИ ГОРЕЩИ...
СЛЕД ТЕБ ОСТАНА САМОТАТА
И ПАРЕЩ СПОМЕН ОТ КРАСИВИ СРЕЩИ.
ИЗГУБИХ ТЕ...

© Яна Вълчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??