23 янв. 2013 г., 23:30

Изхабен 

  Поэзия » Философская
408 0 1

                                      Изхабен град, улици, ниви,
                                      червей без пръст.
                                       
                                      Изхабен часовник, стрелки,
                                      време - посоки без път.

                                      Изхабени родени - мъж, жена, дете,
                                      три метра пръст.

                                      Изхабеното семе -  смърт, глад, ракия, грозд,
                                      цвете и кръст!

                                      Посветено на алкохолиците.

© Иван Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??