Jan 23, 2013, 11:30 PM

Изхабен 

  Poetry » Phylosophy
409 0 1

                                      Изхабен град, улици, ниви,
                                      червей без пръст.
                                       
                                      Изхабен часовник, стрелки,
                                      време - посоки без път.

                                      Изхабени родени - мъж, жена, дете,
                                      три метра пръст.

                                      Изхабеното семе -  смърт, глад, ракия, грозд,
                                      цвете и кръст!

                                      Посветено на алкохолиците.

© Иван Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??