Изхабен град, улици, ниви,
червей без пръст.
Изхабен часовник, стрелки,
време - посоки без път.
Изхабени родени - мъж, жена, дете,
три метра пръст.
Изхабеното семе - смърт, глад, ракия, грозд,
цвете и кръст!
Посветено на алкохолиците.
© Иван Иванов Всички права запазени