Изход
Насъбрало ми се е достатъчно,
иде ми да изтрещя!
А търпението ми остатъчно
се гърчи и бере душа!
Безпрецедентен ще е изходът,
в него пътят е един -
всичко вече е написано,
трябва да се примирим!
Спокойно, има избавление -
на душите ще е гот
в сигурното „изцерение”
на задгробния живот!
22-04-2016 г.
Д.В.
© Десислава Вълова Все права защищены
трябва да се примирим,
всичко сами си написваме -
автори сме на своя живот!