Сообщите нам о нарушениях, если Вы считаете, что есть случай плагиата или произведение не соответствует правилам.
Пожалуйста, пишите только в крайных случаях с конкретным указанием на нарушение и наличие доказательств!
Вы должны войти в систему с Вашей регистрацией, прежде чем отправлять сообщения!
Вместо него моля да се чете следният коментар:
Благодаря, limeruna (Йоана)!
Ти! пишеш красиво! А аз - какво?! - Опитвам се да гледам от теб както и от много други достолепни и предани на СЛОВОТО - сиреч на ТВОРЕЦА - пишещи и вече писали, на които словото им продължава сякаш да пише от тяхно име чрез въздействието си върху нас - четящите.
А ти - пишѝ! - Защото от твоето перо лъха радост от писъка на новородено и защото твоето перо оживява и/или буди думите в четящия!
Още веднъж благодаря!