3 июн. 2014 г., 09:09  

Изказване на президента 

  Поэзия » Гражданская
354 0 0

Идеалът на Ботев бил ЕС!?
Господин Плевнелиев, вразумете се!

Тези, които ни взимат младото поколение,

според интелектуалното ви затъмнение

ли са на патриота идеалът?
Или може би, че днес

западняците убиват дребния ни бизнес,

че изнасят милиони в чужбина

и тъй съсипват нашата родина,

че почти нищо в производството не влагат,

че дори за Шенген не ни предлагат.

Това ли Ботев е желал?
"Патриотизмът" ви отдавна е заспал!

 

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??