12 июн. 2011 г., 17:15

Изкуството да твориш 

  Поэзия » Другая
568 0 1

Да стоиш като капка чист,

сам, срещу белия лист,
 и да започнеш да твориш
само както ти решиш.
Каквото ти душа иска,
 без разумът да те притиска.
 Да можеш да излееш всичко, що е вътре,
без да се страхуваш какво ще се получи.
 Да напишеш всичко, което те вълнува,
сякаш на лист се рисува.
И картините сами да идaт,
 и всички хора нека видят
колко красиво е твоето сърце,
ах, а то е леко, като едно перце.

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Ех, младост...
    Блазe на човека, на когото на сърцето му е леко! Благородно ти завиждам, ако въобще има благородна завист...
Предложения
: ??:??