25 окт. 2022 г., 06:56

Излекувай сърцето 

  Поэзия
392 0 2

Излекувай сърцето ми.
С биле от любов го направи.
Положих го цяло в ръцете ти,
ако можеш с обич ти го спаси.

От целувки отвара ми свари,
налей ми нежност в еликсир.
С прегръдка мечтите превържи
и сетивата масажирай безспир.

Инжектирай във вените ми страст
и задълго упойка ми сложи.
Излекувай сърцето ми от страх,
че може без любов да продължи.


© Галина Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??