25.10.2022 г., 6:56 ч.

Излекувай сърцето 

  Поезия
406 0 2

Излекувай сърцето ми.
С биле от любов го направи.
Положих го цяло в ръцете ти,
ако можеш с обич ти го спаси.

От целувки отвара ми свари,
налей ми нежност в еликсир.
С прегръдка мечтите превържи
и сетивата масажирай безспир.

Инжектирай във вените ми страст
и задълго упойка ми сложи.
Излекувай сърцето ми от страх,
че може без любов да продължи.


© Галина Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??