15 дек. 2011 г., 11:16

Излезеш ли от мен... 

  Поэзия » Любовная
461 0 2

Излезеш ли от мен – ще опустея.

Излезеш ли от мен – ще те изгубя!

Не знам дали отново ще посмея

да те сменя и друга тъй да любя...   

 

Бъди във мен – недей да си отиваш.

Изпълвай ме докрай със твойта същност!

Аз всяка нощ с ръцете ти заспивам

и всеки ден е с теб изпълнен също...

 

Излезеш ли, светът ще опустее

за двама ни! И ти, и аз - ще губим!  

А някога дали и ще посмеем

и двамата във други да се влюбим?

© Георги Ванчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??