8 окт. 2015 г., 23:27

Измама 

  Поэзия
229 0 1

Когато те яде съмнението...

Когато измамата сърцето 

ти гори!?

Когато питаш?Но настреща

виждаш, гледащи встрани

очи.

Разбираш че излъган

за кой ли път си ти.

 

Когато те яде съмнението!

Когато лъжата сърцето 

ти гори...

Безсънни нощи преживяваш,

безсънни нощи с дълги дни.

 

Питаш се какво да сториш?

Дали в черупка да се

скриеш ти!?

Или всичко да преглътнеш

макар че знаеш, много

ще боли.

Защото във гърба ти вечно,

ножът на измамата стърчи.

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря на прочелите!!!До нови по добри!!!
Предложения
: ??:??