Животът без теб се превръща във спомен,
един сив, избледнял кръговрат.
Обичах те - див, непокорен,
ти беше ми всичко на целия свят.
Ти беше мечтата ми тайна
и моята изповед свята.
Ти беше ми мъка безкрайна,
как исках да бъда за тебе Жената...
Откакто си тръгна, живея безсмислено
и за мен правила няма.
Всичко е така измислено,
животът е една ИЗМАМА!
© Евелина Георгиева Все права защищены