5 сент. 2017 г., 09:56

Измерения 

  Поэзия » Философская
1858 17 23

Висок като планински връх

е някога животът.

По стръмното пълзя без дъх,

в дълбокото – се кротвам,

 

а по средата, в равнина,

от рая по-красива,

посрещам милостта на враг,

която ме разсмива...

© Кети Рашева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??