5 sept 2017, 9:56

Измерения 

  Poesía » Filosófica
1859 17 23

Висок като планински връх

е някога животът.

По стръмното пълзя без дъх,

в дълбокото – се кротвам,

 

а по средата, в равнина,

от рая по-красива,

посрещам милостта на враг,

която ме разсмива...

© Кети Рашева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??