Sep 5, 2017, 9:56 AM

Измерения 

  Poetry » Phylosophy
1808 17 23

Висок като планински връх

е някога животът.

По стръмното пълзя без дъх,

в дълбокото – се кротвам,

 

а по средата, в равнина,

от рая по-красива,

посрещам милостта на враг,

която ме разсмива...

© Кети Рашева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??