5.09.2017 г., 9:56 ч.

Измерения 

  Поезия » Философска
1874 17 23

Висок като планински връх

е някога животът.

По стръмното пълзя без дъх,

в дълбокото – се кротвам,

 

а по средата, в равнина,

от рая по-красива,

посрещам милостта на враг,

която ме разсмива...

© Кети Рашева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??