16 апр. 2010 г., 21:18

Измислeн герой 

  Поэзия » Любовная
674 0 2

 

За първи път в живота мой

оказах се права, за жалост,

че ти си красив лик на измислен герой

и жените да лъжеш ти е слабост!

 

Бях чувала за такива като теб -

с погледа си мил и нежен пленяват

и с думите си, сладки като мед,

разтапят, а после с лъжи отравят!

 

Не вярвах, че ще съм от онези глупачки,

които на думите наивно вярват...

но всъщност сме временни играчки,

които сляпо на щастието се радват!

 

Знаех - по какъв начин ще свърши всичко;

знаех, че пак до лудост ще боли,

все пак оставих се на лъжите ти за мъничко -

всеки иска поне за миг да е щастлив... нали?

© Дияна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Да... повечето мъже са такива- след нас тичат (докато не им дадем това, което искат) после вече не ни обичат.
  • Благодаря ти...
    така щастие и болка, кръговрят и копнеж...
Предложения
: ??:??