19 окт. 2019 г., 07:50

Измислен свят 

  Поэзия » Любовная
248 0 0

Толкова време измина.

Толкова силно го чувствам още.

Моментът, в който си тръгна ти от мен

и сякаш животът ми спря.

 

Може би ще дойде време

в някой друг измислен свят,

в което аз ще галя твоите коси, 

докато студено навън е.

 

Дори да ида в рая на небето.

Дори да пропадна в дън земя.

Аз вечно ще те търся,

там където оставихме 

един измислен свят.

© Емил Богданов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??