19.10.2019 г., 7:50 ч.

Измислен свят 

  Поезия » Любовна
245 0 0

Толкова време измина.

Толкова силно го чувствам още.

Моментът, в който си тръгна ти от мен

и сякаш животът ми спря.

 

Може би ще дойде време

в някой друг измислен свят,

в което аз ще галя твоите коси, 

докато студено навън е.

 

Дори да ида в рая на небето.

Дори да пропадна в дън земя.

Аз вечно ще те търся,

там където оставихме 

един измислен свят.

© Емил Богданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??