1 авг. 2013 г., 21:37

Измислици 

  Поэзия
370 0 1

Грешна съм...
За думи неизказани,
за минути преглътнати,
откраднати, ненаказани
мечтания неразпъпнати...
за целувки сънувани
и за сенките в мрака
от любов нарисувани,
дето някой ме чака...
за желания измислени
сред жадуване лудо
и надежди безсмислени
за безкрайното чудо...
за пропусната среща,
за очи, всъщност слепи...
за душата насреща
и мойте думи нелепи...
................................
грешна съм...
разпнете ме...

Р.Д.

© Румяна Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Прости сама на себе си,
    тръгни напред безгрешна!
    Поздрави за стиха!
    Не всеки казва сгреших,
    а да си измислиш грешка...
Предложения
: ??:??