Пепел от рози,
пепел от думи,
пепел дори от сълзи...
Рана от поглед,
рана от песен,
рана във мене пълзи...
Капка от спомен,
капка от обич,
капчица мъртва душа...
Вик от мечтата,
вик от надежда,
с вика сега се теша…
Р. Д.
© Румяна Димитрова Все права защищены