10 июн. 2008 г., 07:48

Измислих си 

  Поэзия
647 0 13

 

облачно ми е
и слънце си измислих 
следздрачно утрото настъпи
на ехото отвъд
птиците замлъкнаха
в капки тишина
тревите се приведоха
в сърцето на часА
минутите се пукаха
по хоризонта
небето...
замечта за цвят

© Дора Павлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??