Jun 10, 2008, 7:48 AM

Измислих си 

  Poetry
649 0 13

 

облачно ми е
и слънце си измислих 
следздрачно утрото настъпи
на ехото отвъд
птиците замлъкнаха
в капки тишина
тревите се приведоха
в сърцето на часА
минутите се пукаха
по хоризонта
небето...
замечта за цвят

© Дора Павлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??