3 июл. 2008 г., 09:31

Измислям си 

  Поэзия » Другая
669 0 3

Измислям си нови мечти.
И нови писма.
Рисувам си нов живот.
И нова съдба.
Залагам капани
и мисля,
че хитро
в нощта,
в тъмнината,
ще легна до теб,
непозната,
и ти ще заспиш във ръцете ми.

Измислям си самота.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??