Jul 3, 2008, 9:31 AM

Измислям си 

  Poetry » Other
670 0 3

Измислям си нови мечти.
И нови писма.
Рисувам си нов живот.
И нова съдба.
Залагам капани
и мисля,
че хитро
в нощта,
в тъмнината,
ще легна до теб,
непозната,
и ти ще заспиш във ръцете ми.

Измислям си самота.

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??