9 янв. 2021 г., 20:46

Изненада за Цветанов 

  Поэзия » Юмористическая
646 0 0

"Няма и три месеца

и партията се разцепи.

Уж в организацията бях спеца,

пък проектът ми зацепи."

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??