11 янв. 2007 г., 12:58

Изневерих на слънцето 

  Поэзия
794 0 6
* * *

Изневерих на слънцето-
смених го с лампа-
и на простора-
скрих го зад стени.
Един прозорец - бегъл спомен
на старата любов.
А той изневери
на участа си да е жива снимка.
Мълчи.
Като на страница от стар албум,
която трудно ще прелистя.

© Румена Румена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??