Jan 11, 2007, 12:58 PM

Изневерих на слънцето 

  Poetry
744 0 6
* * *

Изневерих на слънцето-
смених го с лампа-
и на простора-
скрих го зад стени.
Един прозорец - бегъл спомен
на старата любов.
А той изневери
на участа си да е жива снимка.
Мълчи.
Като на страница от стар албум,
която трудно ще прелистя.

© Румена Румена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??