12 окт. 2016 г., 19:09

Изневиделица 

  Поэзия » Другая
348 1 1

Изведнъж се появи. Изневиделица.

И с гръм и трясъци изчезна.

Бе като бриз, но и виелица

и непозната, като морска бездна.

 

Oпита да ми счупи вазата...

В която кътам своите съкровища –

Кутийката с на любовта "заразата",

в която... са затворени чудовища...

© Лебовски Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??