Изведнъж се появи. Изневиделица.
И с гръм и трясъци изчезна.
Бе като бриз, но и виелица
и непозната, като морска бездна.
Oпита да ми счупи вазата...
В която кътам своите съкровища –
Кутийката с на любовта "заразата",
в която... са затворени чудовища...
© Лебовски Всички права запазени