10 мая 2013 г., 13:56

Изневяра 

  Поэзия » Любовная
571 0 0

 

                   ИЗНЕВЯРА

 

Нахрани ме с нежност!

Напои ме с доброта!

Не трови ме с подлост!

Дай ми свобода!

 

Свободата да обичам!

Свободата да избирам!

Свободно слово да изричам

и невинна да пледирам!

 

Не ме осъждай за измяна!

Това е просто страст.

Не исках! Грешка стана!

Бях на лудостта под власт!

 

Прости ми мойта слабост!

Грешките ми ти прости!

Отнех аз твойта радост,

макар в сърцето си ми ти!

© Иванка Неделчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??