27 авг. 2019 г., 16:26

Изневяра 

  Поэзия » Любовная
534 1 1

Изневеряваш, за да нараняваш,
заместваш ме със други, на инат,
но чувствата към мен не са забравени
и всяка рана е с обратен знак.
Изневеряваш, себе си раняваш,
защото ласките на другата жена
не стигат до сърцето и тогава
към мен полита твоята сълза
като молба и зов, и като упрек,
и като стон и болка на дете,
във този страшен свят, уви,  изгубило 
голямото си, детското сърце.

© Даниела Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??