21 июн. 2009 г., 22:53

Изолиран свят… 

  Поэзия » Другая
526 0 0

В изолиран свят живея,

страх ме е от всичко и всички…

от реакциите, от хората…

Страх ме е дори и от мен…

Стоя зад кулисите в театъра,

стоя зад ъгъла на улицата,

а като реша да се покажа -

всички ме нападат.

И, като охлюв, в черупката си

отново се прибирам.

© Кристияна Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??