21.06.2009 г., 22:53 ч.

Изолиран свят… 

  Поезия » Друга
508 0 0

В изолиран свят живея,

страх ме е от всичко и всички…

от реакциите, от хората…

Страх ме е дори и от мен…

Стоя зад кулисите в театъра,

стоя зад ъгъла на улицата,

а като реша да се покажа -

всички ме нападат.

И, като охлюв, в черупката си

отново се прибирам.

© Кристияна Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??